"Ya Allah, Engkaulah yang mengembalikan segala kesesatan (hilang). Engkaulah juga yang menunjukkan jalan kesesatan dan mengembalikan yang sesat itu kepada petunjuk. Ya Allah, kembalikan kepada saya barangan yang hilang dengan kudrat Mu dan kesultanan­Mu. Maka sesungguhnya, barangku yang hilang itu adalah sebenarnya daripada pernberian-Mu dan kelebi­han-Mu ke atasku."

Wednesday, September 28, 2011

ada ke orang nak sponsor?


SALAM ALAIK.=)

Betul orang kata bila kita dalam sesuatu program yang kita usahakan tapi bila xde sambutan dari orang ramai even dari member sendiri mesti rasa hot semacam je..lelah penat macam tak berbaloi..


heee..xtau la mengarut apa nih..malam nih ada event untuk  JMTI..jamuan raya*raya dah abis baru nak buat jamuan..=.=..CikNuwairah join ikut member  uruskan bahagian penyediaan makanan.. actually setiap department dan kelab dah diberi amanah dan kepercayaan untuk menguruskan apa yang patut untuk event nih..contohnya..department Tek Kej Komputer  uruskan bahagian publisiti dan siaraya..bahagian PA Sistem sekali lah..IGG(intrapersonal growth group)bahagian pengurusan makanan dan yang lain2 ciknuwairah tak pastilah..huhuhuhu.. jamuan kali nih bunyi macam gilang gemilang je..sponsor bagai..BKSK la,BPPL la..cafe la..fuhh!!kalau xramai orang mai rugi la malam nih...

dan kitaorang Semester 3 TKK nih yang rasa lagi rugi..sponsor untuk projek agama kemasyarakatan kami minggu depan still lagi tunggang langgang sebab dari pihak sponsor yang kitaorang minta tu akan sponsor jamuan untuk malam nih..so,sponsor untuk projek kami terpaksa ditangguhkan..*senang cerita tak dapat sponsorlah..ada tak yang nak sponsor kitaorang untuk projek agama kemasayarakatan nih??hohohoho~~..kena usaha mencari la lagi..dan lagi satu..transport yg  bawa kitaorang pergi sana kemungkinan xboleh nak bawa pergi..full booking...harap masa yang berbaki seminggu nih cukup untung settlekan problem yang ada nih.... 
                                                                                          
PROGRAM UKHUWAH FILLAH BERSAMA MASYARAKAT
(
Karnival Syioknya 2 Hari Di Kampung Sg.Semilang,Bukit Mertajam)




minggu nih dan minggu depan busy sikit..sibuk dengan projek agama semester nih..CikNuwairah under bahagian sukaneka.,rasanya ni lah sukaneka yang terbanyak acara,lebih dari 20 rasanya..=.=*..
yang minggu lepas tengok TKE(elektronik) buat projek agama diaorang pun macam letih je..sian roomate..hohoho~~balik2 bilik terus landing best kat katil..^_^..tak tahu lah macam mna kitaorang nanti..TKE buat program dengan anak2 yatim yang datang JMTI..jadi tuan rumah lah diorang..tu yang penat tengok tu..haish~~minggu depan mesti tekanan punya..=.=*..untuk projek TKK plak diharapkan berjalan lancar minggu depan..amin~~~...



*tiada manusia yang sempurna*
~MATLUTHFI cakap korang cooL..thank you for reading~ J

2 comments:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

huhu saya pun pernah rasa... kalau kat sekolah xpelah cikgu wajibkan budak lain masuk. Tapi kalau kat U memang susah sikit...

CikNuwairah said...

:)..hehehe..mmg adat mcm tu la selalu..