"Ya Allah, Engkaulah yang mengembalikan segala kesesatan (hilang). Engkaulah juga yang menunjukkan jalan kesesatan dan mengembalikan yang sesat itu kepada petunjuk. Ya Allah, kembalikan kepada saya barangan yang hilang dengan kudrat Mu dan kesultanan­Mu. Maka sesungguhnya, barangku yang hilang itu adalah sebenarnya daripada pernberian-Mu dan kelebi­han-Mu ke atasku."

Thursday, February 23, 2012

Lagu favourite sekarang

SALAM ALAIK

Ok..nak dekat sebulan baru nak “hupdate” blog..=.=”..malas betoi la manusia sorang nih..
ehh!bukan malas ok..tapi masa tak de..haaa~~..

Tak de nak kongsi apa sangat pun just nak post satu lagu yang CikNuwairah dah addicted..
Bila dengar lagu ni,nak dengar lagi..nak dengar lagi(tunggu dua tiga bulan comfirm boring..huhuhu..=P)

Asmidar-biar sampai ke bintang


Biar mimpi mimpi kita
Jejak sampai ke bintang
Walau harus menggapai awan
Menongkah arus ini

Aku tahu bukan mudah
Tapi mimpi ini harus aku
Tiada gunung yang terlalu tinggi
Tiada laut yang terlalu luas
Tuk mereka memisahkan kita
Dari mimpi-mimpi kita ini

Jangan resah ini takdir
Tuhan mendengarnya
Tuk membawa mimpi-mimpi kita


P/S:Sejak dua menjak ni suka baca blog2 nih..
        1.blog Diari Muhsin dan Mira..
        2.fiqraluv92..
        3.dalam semua entry2 (admin Geng Fiq'Ra) kak Mas, paling suka entry yang baru-baru nih..♥.
            bila kita nak macam tu pulak ye?muahahha..gatai noh..=.=”..(abaikan)..=p..


  *tiada manusia yang sempurna* 
~MATLUTHFI cakap korang cooL..thank you for reading~ J 

3 comments:

amalina fadzil said...

heyhoooo..
sori lambat gila kot reply..
btw,mish u more la qidahh..ngee~

humaira' said...

SUKA-SUKA..hehe

WangsaBlogger.Com said...

ermm.. terukir di bintang yang yuna nyanyi tu pun ok gak..