"Ya Allah, Engkaulah yang mengembalikan segala kesesatan (hilang). Engkaulah juga yang menunjukkan jalan kesesatan dan mengembalikan yang sesat itu kepada petunjuk. Ya Allah, kembalikan kepada saya barangan yang hilang dengan kudrat Mu dan kesultanan­Mu. Maka sesungguhnya, barangku yang hilang itu adalah sebenarnya daripada pernberian-Mu dan kelebi­han-Mu ke atasku."

Thursday, December 29, 2011

Tagline Blog Aku CUN

SALAM ALAIK..=)..

CikNuwairah baru je minggu ni join group fiQ’Ra..hee..Now,CikNuwairah nak join aktiviti geng nih sebab tengah free sekarang ni...hehhehe..dah masuk aktiviti ke 6 dah..(ketinggalan btoila minah sorang nih..=.=”..)



 kad blogger CikNuwairah xdpt lagi tapi CikNuwairah dah letak banner kt sidebar..=)..

Tagline dalam blog ni-NEW of ME:I’m waiting for something that’s never going to happen..maybe..

dlu blog ni nama lain..tapi setelah beberapa kejadian yang menyebabkan CikNuwairah down  dan tetiba dapat balik semangat yang hilang(chewaahh ayat..heheh..=.=”..sawan sat) so,ditukarkan kepada NEW OF ME..that’s mean I’m reborn..yess..diri saya yang baru dan lebih baik dari dulu..insyaAllah..

I’m waiting for something that’s never going to happen..maybe..:
tagline ni CikNuwairah  pilih sebab bg CikNuwairah macam ada something dalam perkataan ni yang berkaitan dengan diri CikNuwairah dan mungkin jugak ada meaning untuk orang lain..
kita mengharapkan sesuatu yang  mungkin tak akan kita dapat..tapi kita nak jugak..
tapi tengok perkataan ‘maybe’ tu..that’s mean,xde yang mustahilkan kalau kita usaha dan diizinkan Allah..=)..(this is for u sis mas[the tagline]..chill k..:D..)




p/s:err..xpanjang kot noh sis mas saya duk bebel2 nih..hehe...^^

CikNuwairah pilih kategori 1..

Ok..sampai sini dlu..tatatititutu..wasalam..^_^

4 comments:

anamizu kaito said...

hai nuwairah.. cik ana ziarah geng fiqra.. wahhhh tagline die cun la! hehe.. gud luck naaa :)




luv,
cik ana

fiQ'Ra said...

NEW of ME:I’m waiting for something that’s never going to happen..maybe..nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

Nur Atikah said...

good luck dear :)

ayiel said...

new of you~hehe kalau Allah izinkan, apa2 pun tetap akan berlaku biarpun kita fikir mustahil pada mulanya

sila jenguk blog saya kalau sudi

ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html