"Ya Allah, Engkaulah yang mengembalikan segala kesesatan (hilang). Engkaulah juga yang menunjukkan jalan kesesatan dan mengembalikan yang sesat itu kepada petunjuk. Ya Allah, kembalikan kepada saya barangan yang hilang dengan kudrat Mu dan kesultanan­Mu. Maka sesungguhnya, barangku yang hilang itu adalah sebenarnya daripada pernberian-Mu dan kelebi­han-Mu ke atasku."

Sunday, November 27, 2011

Melepaskan rindu..♥..

SALAM ALAIK...

sebenarnya tak de idea pun nak update blog nih..saja nak melepas rindu kat sini..
rindu my blog..hihihi..lama tak datang menjenguk..tak sempat..6hb ni dah mula final..tapi minggu depan dah ada dah paper final..lecturer awalkan..huhuhu..ketaq2..sekarang busy untuk menyiapkan report2 dan assignment yang ada dan projek mini..dah settle dua projek mini..tinggal lagi satu..=.-"..cepat-cepat la settle..heee..


nanti dah habis final CikNuwairah nak berblogwalking sehari suntuk..nak berkomen sampai lenguh-lenguh jari..hehehehe..

ok..walaupun busy2 tapi sempat lagi melayan movie..-.-"..haishh!!..
minggu ni saja dua kali masuk panggung..by the way seronok melayan cerita Aku Bukan Tomboy dan Twilight Breaking Dawn..huhuhu...maceh banyak kawan2 dan senior2.heheheh..

Semoga Allah mempermudahkan urusan untuk semester ni..aminn..=D


p/s:terima kasih ya Allah untuk 'pertemuaan'...=)..


4 comments:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

oh my godness twilight sangat best!!

CikNuwairah said...

@azza"yuppp..mmg best..<3..=)

CikNuwairah said...

@azza"yuppp..mmg best..<3..=)

Azza Azman said...

aku bukan tomboy best ke? nk try gak lah..