"Ya Allah, Engkaulah yang mengembalikan segala kesesatan (hilang). Engkaulah juga yang menunjukkan jalan kesesatan dan mengembalikan yang sesat itu kepada petunjuk. Ya Allah, kembalikan kepada saya barangan yang hilang dengan kudrat Mu dan kesultanan­Mu. Maka sesungguhnya, barangku yang hilang itu adalah sebenarnya daripada pernberian-Mu dan kelebi­han-Mu ke atasku."

Friday, October 21, 2011

'dAting tanpa henti'

SALAM ALAIK..



OKTOBER,NOVEMBER,DISEMBER=bulan yang sibuk dengan temujanji sana sini...

huhuhu..tiga bulan terakhir semester..'dating' dengan presentation,projek mini,assignment yang boleh diumpamakan seperti 'air sunyai mengalir tanpa henti'..report/worksheet pun tak nak kalah jugak susun jadual dating dengan CikNuwairah..test dan kuiz pun setiap hari calling2 ajak date..=.=..fail NOSS pun tak berapa settle lagi(RPK level 3 tak sain lagi..0_o)..
mini FYP(Final Year Projek),lecture dah mula nak kenalkan2  dengan marka baru tu..huhuhu..duk cakap mengenai FYP je..sebab semester depan ada 'date' dengan FYP plak..
temujanji paling gempak untuk semester ni mestilah Final Exam..ohh!..pejam celik..pejam celik..sekejap je dah nak hujung sem...
makin naik semester makin banyak projek and presentation...dari minggu lepas lagi dah sibuk dengan presentation dan mini projek sebenarnya..(alhamdulillah,satu projek dah settle..presentation untuk subjek supervisory training pun dah settle rabu lepas)..lepas tu report pulak..
sekarang nih tengah menunggu hari nak siapkan untuk presentation seterusnya..@_@..(dah pening untuk mini projek database yang nak kena 'present' isnin nih)



Ya Allah..permudahkanlah segala urusan..

nak share something kat sini..bebudak JMTi dapat jumpa Sham Kamikaze sempena minggu Pesona Mahabbah Japan-Malaysia Technical Institute..huhu..bukan nak bangga ka apa dapat jumpa artis tapi teruja dengar 'tarbiah' dakwah dari dia..sempoi lah dia..=)..


ini yang dia bagi kat kitaorang sebelum balik..huhuhu
terima kasih daun keladi..=)
credit untuk Erin Lutfi..dia yang upload dalam FB n Youtube
(dasat ehh kau Erin,balik2 terus upload..cepat,cekap dan efisien la,
mmg entry panas dari oven..=D)





lagi satu(sama je,versi 'dekat'..hahha)..
CikNuwairah link kan je k..
nak dengar boleh klik..dpt tgk jelas sham kamikaze main gitar..
klik laju2

p/s:sory blog..sibuk sikit nak menjenguk anda lepas nih..hee..lepas final kita date hari-hari pulak k...
     terpaksa CikNuwairah settle kan date2 dengan 'marka' yang lain dulu untuk semester ni..


*tiada manusia yang sempurna*
~MATLUTHFI cakap korang cooL..thank you for reading~ J

7 comments:

BiQa HatmiN said...

wah sham...best la..hehe...

sweetroses said...

saya pun der FYP gak...wuwuwu...(-_-) hehehe nice!

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

wah tengah buat project paper ye.. good luck ehh.. dia kena istiqamah baru tak stress... buat kerja sikit sikit.

Nafisah Ruslan said...

gudlak okeh! :D

Ms Ef Abas said...

good luck utk semua temujanji. singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com kalau nak relax sebentar sambil baca cerita pendek.

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

tulah, kena rehat jugak, kalau tak boleh jatuh sakit buat paper ni.

CikNuwairah said...

huhuhu..sakit otak la kot..hahah..
insyaAllah..moga2 dipermudahkan..:)